shamanistisk meny
 
         

KURSUS KALENDER 2018

GRUNDKURSER:

Shamanens Vej
9-11 marts, København
8-10 juni, København
19-22 juli, Halland, Sverige
Efterår, Aarhus ell. Kbh  


KURSUS TILMELDING
 
VIDEREGÅENDE KURSER:
Shamanistisk Praksis Dag
Førår, Åsbacka, Sverige
Spirit Dance & Ceremony 
24-29 juli, Tokalynga, Sverige
The Deepening Path Retreat
14-19 aug, Åsbacka, Sverige
Return to Spirit 
13-16 sept, Irland
Arven fra de Troldkyndige
19-23 sept, MidtSjælland

 

ANDRE EVENTS:
 
KURSER IKKE I SÆSON:
Soul Retrieval
Sjælens Stemme
Jordens Stemme
Shamanistisk Healing 1
Shamanistisk Healing 2
Shamanistisk Counselling 1
Shamanic Counselling 2
 Månens Veje
Livets Rytmer
Sejd

SkovKraft

Forandring

 
 
 

 ARVEN FRA DE TROLDKYNDIGE

 
   

Gennem tiderne er de blevet kaldt hellige folk, mangkundige, troldfolk, sejdkvinder, hekse, galdremænd, kloge mænd og koner – dem vi nu kalder shamaner og shamaner. Og i årtusinder har de udøvet Nordens shamanistiske og magiske traditioner, trolddomsfaget, gennem dybe forandringer og vekslende vilkår.  

På dette kursus vil vi sætte ansigt på  gå i lære hos nogle af de historiske troldkyndige, der har levet og virket  herhjemme fra oldtid til det 18. århundrede. Vi vil høre deres historie, lære om deres magiske metoder.

Vi har som nutids shamanistisk praktiserende ikke kunnet gå til vores bedstefar eller moster for at blive lært op og indviet i kunsten. Vi har måttet ny-skabe en tradition, der herhjemme har været brudt i flere århundreder. For en stor del har vi måttet søge i shaman-kunstens verdensarv, finde overlevet viden fra andre kulturer og pode den på de overskårne grene af vores egen kulturs trolddoms-træ. Annette har i årtier udforsket, hvad der egentlig findes i nordiske trolddoms traditioner, den konkrete kundskabs-arv til os fra den lange kæde af shamaner og kloge folk, der har udøvet trolddoms faget hos os.

På vores skovkursus  vil vi gå direkte i lære hos nogle af disse historiske troldkyndige fra bronzealder, vikingetid, renæssance og nyere tid.  Vi vil høre deres historie og lære om deres magiske metode, deres specielle tilgang til faget, ånderne og kraften.  I skoven og på trommerejser afprøver vi selv deres metoder, så vi kan tilegne os dem.  

Kurset er en slags shamanistisk dannelses rejse gennem tiderne. Sigtet er at inspirere din praksis, rodfæste den i historisk funderet perspektiv, i viden om dem, der var før.  Og at du får indføring i nogle af deres mindre kendte metoder, blandt andet kraftgenstande til shamanistisk divination, og brugen af ordets kraft i velsignelse og helbredende magi.

Kurset er for både næsten-begyndere og meget erfarne. For at deltage skal man have gennemført grundkurset Shamanens Vej eller have tilsvarende indføring, som er godkendt hos os. Det er nødvendigt at man helt forstår talt dansk.

19.-23 september, 2018: nær Hvalsø, Midt Sjælland. Undervist af Annette på dansk, assisteret af Maria Lisette Jacobsen. Info og tilmelding: Maria Lisette Jacobsen, helst pr. e-mail: maria@hyldemorshave.dk, tlf. 23 95 05 43. Pris inkl. kost og logi: 5100 kr. Depositum: 1200 kr.

Du kan se mere om hytten og skoven på www.avnstrup.dk

 

For at læse om et bestemt kursus, klik på linket i Kursus Kalenderen til venstre.
For oplysninger om hvordan du tilmelder dig et kursus, klik på Kursus Tilmelding.