shamanistisk meny
 
         

KURSUS KALENDER 2018

GRUNDKURSER:

Shamanens Vej
9-11 marts, København
8-10 juni, København
19-22 juli, Halland, Sverige
Efterår, Aarhus ell. Kbh  


KURSUS TILMELDING
 
VIDEREGÅENDE KURSER:
Shamanistisk Praksis Dag
Førår, Åsbacka, Sverige
Spirit Dance & Ceremony 
24-29 juli, Tokalynga, Sverige
The Deepening Path Retreat
14-19 aug, Åsbacka, Sverige
Return to Spirit 
13-16 sept, Irland
Arven fra de Troldkyndige
19-23 sept, MidtSjælland

 

ANDRE EVENTS:
 
KURSER IKKE I SÆSON:
Soul Retrieval
Sjælens Stemme
Jordens Stemme
Shamanistisk Healing 1
Shamanistisk Healing 2
Shamanistisk Counselling 1
Shamanic Counselling 2
 Månens Veje
Livets Rytmer
Sejd

SkovKraft

Forandring

 
 
 

 SHAMANENS VEJ

 
   

Shamanisme er menneskenes ældste spirituelle tradition og magiske håndværk, brugt verden over til helbredelse, problemløsning og til at opretholde balancen mellem mennesker og Natur. På grundkurset bliver deltagerne indført i de grundlæggende shamanistiske ideer og metoder, der er fælles for de fleste shamanistiske kulturer på jorden. Også Norden har en gammel shamantradition - shamanisme er ikke noget specielt indiansk eller eksotisk, som mange tror. Vi har, som mennesker, alle evnen til at praktisere shamanisme.

Kernen i kurset er den shamanistiske rejse til åndernes verden. Vi vil lære, hvordan tromme, sang, dans og ritual hjælper os med at skifte til en ændret, shamanistisk bevidsthed, så vi kan gå på opdagelse i åndeverdenen. Der, i den anden virkelighed, kan vi møde vores åndehjælpere og hente kraft og indsigt til os selv og andre. Gennem øvelserne forbinder vi os med Naturens åndelige side, og vi bliver også indført i grundlæggende shamanistisk healing. I cirklen vil vi udveksle vores oplevelser og lære, hvordan vi kan forstå dem på shamanistisk vis. Vi vil se på etikken og ansvaret i shamanens arbejde og lære, hvordan shamanistisk praksis kan bringe glæde og kraft til vores egen hverdag.

Dette er et begynderkursus. Det kræver ingen forkundskaber

Du kan læse mere om indføringen i shamanisme i artiklen ALT LIV ER FORBUNDET.

** Mens Annette ikke holder kurser i det meste af 2018, er det Maria Lisette Jacobsen, som holder grundkurserne "Shamanens Vej" i Danmark.

9. - 11. marts, 2018: København. Undervist Maria Lisette Jacobsen på dansk. Se mere på http://www.hyldemorshave.dk/shamanisme/kurser

8. - 10. juni, 2018: København. Undervist af Maria Lisette Jacobsen på dansk. Se mere på https://www.hyldemorshave.dk/shamanisme/kurser/

19. - 22. juli, 2018: Tokalynga, Halland, Sverige. Forlænget grundkursus undervist af Jonathan og Zara på engelsk. Start tors 17.00, slut søn 18.00. Tilmelding hos Zara, email: courses@asbacka.org Tlf: + 46 (0)431 441 220. Pris inkl kost og logi: 4000 SEK, depositum 1000 SEK.

Efterår 2018: København og/eller Aarhusområde. Flere informationer vil komme her, når vi har dem. Det vil sandsynligvis være Københavnerkursus med Maria Lisette Jacobsen og i sen efterår et i Aarhus området med Annette.

 

For at læse om et bestemt kursus, klik på linket i Kursus Kalenderen til venstre.
For oplysninger om hvordan du tilmelder dig et kursus, klik på Kursus Tilmelding.