KURSUS KALENDER 2018

GRUNDKURSER:

Shamanens Vej
9-11 marts, København
8-10 juni, København
19-22 juli, Halland, Sverige
2-4 nov, Aarhus
9-11 nov, København


KURSUS TILMELDING
 
VIDEREGÅENDE KURSER:
Spirit Dance & Ceremony 
24-29 juli, Tokalynga, Sverige
The Deepening Path Retreat
14-19 aug, Åsbacka, Sverige
Shamanistisk Praksis Dag
8 sept, Åsbacka, Sverige

Return to Spirit 
13-16 sept, Irland

Arven fra de Troldkyndige
19-23 sept, MidtSjælland
1-5 maj 2019, Wales

 

ANDRE EVENTS:
HverdagsShamanen
14-15 april 2018, Sjaelland
 
KURSER IKKE I SÆSON:
Soul Retrieval
Sjælens Stemme
Jordens Stemme
Shamanistisk Healing 1
Shamanistisk Healing 2
Shamanistisk Counselling 1
Shamanic Counselling 2
 Månens Veje
Livets Rytmer
Sejd

SkovKraft

Forandring

 
 


NATURENS SJÆL

Shamanen var den første videnskabsmand, men til forskel fra mange af nutidens forskere inddrager shamanen både de fysiske og ikke-fysiske aspekter af den verden, vi lever i. Det, de to har tilfælles, er at de begge ønsker efter at finde ud af mere om planeten, som vi lever på, og hvordan dens indbyggere/ beboere er forbundet og påvirker hinanden.

I dette fem dages kursus introducerer Jonathan dig til nogle grundlæggende shamanistiske måder, som gør dig i stand til direkte at kontakte forskellige af naturens former og lag. Vi arbejder både indendørs og udendørs med traditionelle shamanistiske praksisser, og lærer at skifte bevidsthed, så du kan komme i kontakt med forskellige aspekter af livets væv.

I supplement til det shamanistiske arbejde vil Stephen vise, hvordan forskere i dag er kommet til at se Jorden som et levende, beåndet væsen. Jonathan og Stephen fletter disse to dele sammen til en rejse til Naturens Sjæl.

Kurset er for alle der føler sig bevæget og berørt af de miljømæssige, spirituelle og økonomiske udfordringer som vi står overfor i dag. Målet er at du ved kursets slutning kender til at kommunikere direkte med Naturen, føler at du kan modtage dens kraft og viden, og kan se dybere ind i den indbyrdes afhængighed af økologiske og spirituelle systemer.

Du behøver ikke at have taget grundkurset for at deltage i denne workshop, men det hjælper.

Dette er et Shumacher College kursus, og bliver gjort i deres format og svarer ikke til grundkursus i shamanisme. Læs mere om Schumacher College her.

21. - 25. maj, 2012: Schumacher College, Devon, UK. Undervist af Jonathan og Stephan Harding på engelsk. Tilmelding og mer information hos http://www.schumachercollege.org.uk/courses/soul-in-nature-experiencing-the-connection (rul ned til Uge 2 med Jonathan). Pris: £750, inkl. kost og logi.

 

For at læse om et bestemt kursus, klik på linket i Kursus Kalenderen til venstre.
For oplysninger om hvordan du tilmelder dig et kursus, klik på Kursus Tilmelding.