AKTUELT
HverdagsShamanen
3 forårslørdage 2019, Sjaelland
Earth Rights Conference
10-11 May, Sigtuna, Sweden
 

PERSONLIGE SESSIONER

Shamanistisk Healing
Shamanistisk Counselling
Rådslagning & Mentoring
Ene-undervisning
Personlige Retreats
 
SKRÆDDERSYEDE EVENTS

Skræddersyede Kurser
Specielle Events til grupper
Ritualer & Ceremonier
Foredrag

 
SHAMANISTISK FÆLLESSKAB
International Shamanic Community
Trommegrupper
Træf & Sammenkomster
 

 

ANDRE SHAMANISTISKE AKTIVITETER

 

 

NATUR OG ÅND FESTIVAL, ITALIEN

Jonathan og Zara vil igen i år præsentere både foredrag, ceremoni og workshop på Aurora "Natur og Ånd" festivalen i Toscana, Italien, d. 9.-12. juli 2015. Temaet for dette år er ”LIVETS TRÆ”.

Festivalen er arrangeret af Bebetta Campeti, der har studeret med både Jonathan og Annette. Den finder sted i Toscanas smukke landskab med en række internationale forelæsere og workshopledere. For flere oplysninger og program: http://www.aurorafestival.it/en/festival-en/

Vores indslag på festivalen:

SEMINAR –  “THE ECOLOGY OF GIVING AND RECEIVING”
Verden omkring os er levende - ikke kun i fysisk forstand, men også energetisk og åndeligt. Shamanen ser sjælen i alle ting, og lærer at kommunikere med denne skjulte side af livet. Fra de første tider har shamaner arbejdet sammen med Naturens ånder omkring healing, kraft, kundskab og visdom. Som tak for al hjælpen spørger shamanen hvad der skal gives til gengæld, i en gensidig pagt, en overenskomst mellem naturen og os.

Vi har brug for at huske denne måde at være på – nu mere end nogensinde. Set fra shamanens synspunkt hænger de nuværende miljø- og klima- problemer sammen med en ubalance mellem at give og modtage. Når vi primært fokuserer på, hvad vi kan tage, glemmer vi, hvad vi kan tilbyde til gengæld. Hvad kan vi gøre i vores hverdag for at ændre dette?

Der findes enkle og stærke måder hvormed vi kan give tilbage til naturen, og genlære hvordan vi kan nære ikke kun kroppen men også sjælen i den verden, vi lever i. Når vi genvækker følelsen af at være forbundet, virker det at give ikke længere som et offer, men som en glædeshandling, der er til gensidig fordel. På den måde hjælper kredsløbet mellem at give og modtage med at helbrede ikke blot Jorden, men også os selv.

WORKSHOP - "LIVING THE TREE OF LIFE"
Verden er levende - og det er vi også. I denne workshop vil du blive introduceret til shamanens måde at erfare livet, at se sjælen i alting, at åbne for både de fysiske og åndelige sider af naturen. Du vil lære en enkel og naturlig måde til at ændre din bevidsthedstilstand, så du kan begynde at lytte til og tale med træer og finde ud af, hvad de ønsker at lære os om at leve sammen.

Livets Træ har spillet en stærk rolle i myte og tradition i årtusinder. Det lærer os om at have dybe rødder, en solid stamme, og en frugtbar krone, og hvordan disse tre virker i samspil. Livets Træ kan vise os, hvordan dets kraft kan bringes ind i vores hverdag og hjælpe os med at føle os forbundne, tilstede og åbenhjertige.