AKTUELT
HverdagsShamanen
3 forårslørdage 2019, Sjaelland
Earth Rights Conference
10-11 May, Sigtuna, Sweden
 

PERSONLIGE SESSIONER

Shamanistisk Healing
Shamanistisk Counselling
Rådslagning & Mentoring
Ene-undervisning
Personlige Retreats
 
SKRÆDDERSYEDE EVENTS

Skræddersyede Kurser
Specielle Events til grupper
Ritualer & Ceremonier
Foredrag

 
SHAMANISTISK FÆLLESSKAB
International Shamanic Community
Trommegrupper
Træf & Sammenkomster
 

 

ANDRE SHAMANISTISKE AKTIVITETER

 

 

~ JORDENS FORTAELLINGER ~

20-24 marts, 2016: Schumacher College, Devon, England. Undervist af Jonathan og Zara, på engelsk. Pris inkl. alle måltider og logi: £ 795,00

For tilmelding og praktisk info, kontakt: http://www.schumachercollege.org.uk/courses/short-courses/earth-stories

Mange mennesker føler en dyb kærlighed til naturen, og et stort ønske om at skabe en bedre verden. Men hvor tit tager vi os tid til at tale med naturen selv, om hvad den ønsker og behøver? Og hvordan kan dette støtte og inspirere os til at finde vores vej?

I denne tid, hvor måden vi lever på Jorden forandres, har vi brug for at lytte til både menneske-historier og naturens stemmer. Hvad vil planter, træer, floder, himmel, klipper og vind fortælle os? Hvad vil de have os til at høre? I det animistiske verdenssyn er alt på denne planet levende, ethvert væsen og element har sjæl og ånd, og hvis vi tager os tid til at sætte tempoet ned og række ud, er det ikke svært at få et dybere forhold til alt det der er omkring os. Idet vi kommunikerer, nærmer vi os følelsen af forening, af at blive ét med verden.

På denne workshop introducerer vi enkle måder at åbne os mod naturen og høre, hvad den har at fortælle os. I løbet af ugen vil vi gå på medicin vandringer, bruge dyb lytten, skrive og fortælle historier, og bruge talestav, når vi sidder sammen i kredsen.

Historiens kraft kan hjælpe os med at bringe vores kærlighed til naturen ud mellem andre mennesker. Historier er en magisk og urgammel måde at videregive oplysninger og dybe livsbelæringer. Gennem fortælling får vi et hjertets forhold til oplysningerne, der gør det lettere at fordøje og huske. For oplysningerne bliver levende./ Det gør oplysningerne levende. Gennem den enkle handling at fortælle naturens egne historier, kan vi skabe stærke bånd mellem mennesker og vores verden.

Det er ikke et shamanistisk kursus som sådan, men et kursus inspireret af animisme og en spirituel forbindelse med naturen. Det er ikke undervisning i historie-fortællings teknikker eller skrivefærdigheder. Det er et kursus om at komme i forbindelse, om at lytte og dele, og hvordan man kan få historier på en enkel, kraftfuld og overraskende måde.

Det handler om at lære at være et sted, hvor vi finder de historier, der bevæger os - både inde i vores hjerter og ude i handlingen. Det handler om at udforske de kreative måder, hvorpå skrivning og storytelling kan hjælpe os med at lytte til verden, og dele dette budskab med andre.

Dette kursus er åbent for alle der ønsker at udvikle et dybere forhold til både natur og mennesker. Ingen tidligere erfaring er nødvendig.