KURSUS KALENDER 2019

GRUNDKURSER:

Shamanens Vej
28-30 juni 2019, København
17-21 juli 2019, Halland, Sverige
3-6 okt 2019, Halland, Sverige
8-10 nov 2019, København
15-17 nov 2019, nær Aarhus

Jordens Stemme
9-13 okt 2019, Halland, Sverige

KURSUS TILMELDING
 
VIDEREGÅENDE KURSER:
Naturens Fortællinger
24-30 juni 2019, Åsbacka, Sverige
Shamanic Healing & Soul Retrieval 
24 juli-3 aug 2019, Tokalynga, Sverige
Shamanistisk Counselling 1
18-24 aug 2019, Åsbacka, Sverige
Shamanistisk Praksis Dag
14 sept 2019, Åsbacka, Sverige
Shamanen, Døden og Livet
19-22 sept 2019, Samsø, Danmark
Jordens Stemme
9-13 okt 2019, Halland, Sverige

IslandsSejd
29 apr-3 maj, 2020, Island

 

ANDRE EVENTS:

HverdagsShamanen
3 forårslørdage 2019, Sjaelland

Earth Rights Conference
10-11 May, Sigtuna, Sweden
 
KURSER IKKE I SÆSON:
Sjælens Stemme

Return to Spirit

Peace & Power
Spiritual Ecology
SkovSejd
Spirit Dance & Ceremony
Shamanistisk Healing 2
Shamanic Counselling 2
Månens Veje
Livets Rytmer

SkovKraft

Forandring


ISLANDS SEJD - Kraft, Vision og Håndværk

Dette kursus tager udgangspunkt i sejd, Nordens gamle form for shamankunst. I sejden bruger man en kombination af stav, ekstatisk sang og sejdsæde som middel til at åbne døren til åndernes rige. Fokus er at udforske, hvad sejden har at tilbyde os her og nu. Vi vil arbejde med staven og sangen, sejde i fællesceremoni såvel som i par og alene.

Sejden trækker sin tidløse energi fra naturens ånder og urkræfter. På dette kursus har vi den enestående mulighed at arbejde i det islandske landskab, og en vigtig del af træningen foregår ude sammen med klipper og vind, hav og himmel. Når vi gør ene-sejd derude på fjeldet, kan vi lære førstehånds af kraften selv, som den iler gennem staven, vælder op fra den rå klippe, rider på vores sejdsang.Sådan slår vores sejdpraksis nye rødder i vores egen tid og det norrøne landskab.

Et særligt tema er arbejdet med Kraft. For i den norrøne magi er der udviklet en stor viden om at omgås kraft og livsenergi bevidst og kyndigt, bl.a udtrykt i begreberne megin, odr og ergi. Vi vil udforske begrebet ergi – en måde at håndtere energi gennem den shamanistiske forening af ekstase og klar hensigt. På den måde øver vi nogle helt essentielle shamanistiske færdigheder, som vi har glæde af i healing og rituelt arbejde, ja i alle livets forhold: Hvordan modtager, rummer og jordforbinder kraften. Hvordan vi at hengiver os, så kraften strømmer frit igennem os, og hvordan vi udtrykker den frugtbart og klogt.

Vores skriftlige kilder om sejd stammer fra sen vikingetid, men sejden har sin oprindelse længe før da. For at uddybe vores forståelse vil vi også se vores egne oplevelser i lyset af den nyeste forskning i de norrøne myter, som rummer så meget mere end de kendte gudeskikkelser.

Du kan læse mere om sejd her: I VØLVENS SPOR, SEJDENS GÅDEFULDE ”ERGI” og THE LEGACY OF SEIDR

For at deltage: Sejd er for både mænd og kvinder. Deltagere må kunne tale og forstå engelsk. Kurset er for både meget og lidt erfarne. På dette kursus er tidligere shamanistisk erfaring ikke et krav, men det hjælper. For at ansøge skriv kort til shamanisme@mail.dk om hvilken, hvis nogen, shamanistisk træning og erfaring du har, og hvorfor du søger dette kursus. Send samtidig en e-mail til arrangørerne nedenfor, for en foreløbig booking. Når din ansøgning er accepteret, vil de sende dig mere info m.h.t. depositum for booking osv.

29. april – 3. maj, 2020: Bjarnafjördur, Nordvest Island. Undervist af  Annette Høst på engelsk. Info og foreløbig booking af plads hos kursus arrangører Olafia Wium og Kristina Haraldsdottir på info@munaytravel.com. Pris med kost, logi og transport mellem Reykjavik – Bjarnafjördur 1.300 €, depositum 300 €

Vores kursussted ligger i den østlige del af Vestfjordene, i det  storslåede fjeldlandskab i Bjarnafjördur. Du kan se mere om kursusstedet og egnen her www.laugarholl.is

For at læse om et bestemt kursus, klik på linket i Kursus Kalenderen til venstre.
For oplysninger om hvordan du tilmelder dig et kursus, klik på Kursus Tilmelding.