KURSUS KALENDER 2017

GRUNDKURSER:

Shamanens Vej
10-12 marts, København
2-4 juni, København
20-23 juli, Halland, Sverige
15-17 sept, København
24 -26 nov, nær Aarhus

KURSUS TILMELDING
 
VIDEREGÅENDE KURSER:
Shamanistisk Praksis Dag
2 april, Åsbacka, Sverige
Shamanic Healing med Naturen
28 april - 1 maj, Irland
The Cycle of Giving & Receiving
5-7 maj, Sussex, UK
Månens Veje
3-7 maj, MidtSjælland
6-10 sept, Poulstone, UK
Shamanistisk Counselling 1
20-26 aug, Åsbacka, Sverige

Ritualets Magi
6-8 okt, København

1år Shamanistisk Healing & Mentoring
nov 2016-nov 2017, Åsbacka, Sverige
 
ANDRE EVENTS:
HverdagsShamanen
8-9 april, Sjælland
Shamanistisk Earth Gathering
25-30 juli, Tokalynga, Sweden
 
KURSER IKKE I SÆSON:
Soul Retrieval
Sjælens Stemme
Jordens Stemme
Shamanistisk Healing 1
Shamanistisk Healing 2
Shamanic Counselling 2
Return to Spirit
Livets Rytmer
Sejd

SkovKraft

Dansen med Ånderne

Forandring

 
 


1 ÅRS SHAMANISTISK HEALING & MENTORING

PROGRAM, NOV 2016 - NOV 2017

Traditionelt er shamanen den der både tjener ånderne og tjener fællesskabet. Dette specielle undervisningsprogram er beregnet for dem, der føler sig klare til at anvende deres shamanistiske arbejde ude i samfundet, og til at udvikle en aktiv og dedikeret shamanistisk healing praksis. Det er et videregående kursusforløb for dem, der allerede har en solid shamanistisk basis og stærk personlig praksis, men har brug for mere hjælp for at kunne arbejde med klienter. Måske er du lige begyndt med det shamanistiske healing arbejde eller måske har du gjort det et stykke tid, men nu mærker du behov for at arbejde dybere og mere forpligtende. Dette intensive kursusforløb vil lære dig mange forskellige shamanistiske helbredende teknikker, og vil koncentrere sig om flere vigtige aspekter af shamanistisk healing. Hvis du allerede kender til nogle af dem, vil dette være en mulighed for at uddybe og udvikle din forståelse. Man holder aldrig op med at lære nyt indenfor shamanistisk healing.

Det er en nødvendig begyndelse at lære sig teknikker, men en ægte og virkningsfuld shamanistisk healing praksis bygger på at udvikle og opretholde en stærk forbindelse med ånderne, at have dyb tillid til dem og arbejde sammen i partnerskab. Shamanens vigtigste arbejde er – og har altid været – at helbrede sygdom og hjælpe andre at opretholde ligevægt, både fysisk, følelsesmæssigt, åndeligt og med fællesskabet. I det shamanistiske verdensbillede er healing ikke kun et individuelt anliggende, men hænger også sammen med helheden.

Begrebet kraft er afgørende i forståelsen af shamanistisk healing, da heling næsten altid handler om at genfinde kraft. I løbet af vores år sammen vil du lære om kraft-tab og forskellige måder at bringe kraften tilbage. Vi vil også arbejde med at fjerne eller forvandle malplaceret energi. Vi vil undersøge en række shamanistiske helbredende værktøjer, herunder sang, ord, velsignelser, bundter og ceremonier. Vi vil arbejde dybere med visse traditionelle praksisser, såsom sjælehentning og extraction, og udforske shamanistisk fjernhealing. Du vil også lære om hvordan det er muligt at arbejde med healing i naturen, og den særlige bevidsthed, som kræves i disse situationer.

Mens vi arbejder sammen, vil du lære mere om klar hensigt, om at holde det rituelle rum, at lytte dybt til både klienter og ånderne, at se situation med shamanistiske øjne, samt måder der gør det lettere for klienten at kunne modtage. Vi vil se på forskellene mellem at hele og at kurere, og hvordan man kan hele når kurering ikke er mulig. Vi vil udforske etikkens betydning, og hvordan vi tager vare på os selv mens vi hjælper andre. Vi vil arbejde tæt sammen som gruppe, og dele vores erfaringer, udfordringer og spørgsmål.

Dette årsforløb er meget mere end et kursus, det giver også mulighed for personlig vækst og udvikling. Selvom fokus er på at opbygge din praksis som shamanistisk healer, vil året også tilbyde løbende personligt arbejde for at hjælpe dig til at uddybe dig selv og styrke dit samarbejde og tillid til ånderne. Mellem møderne forventes du at tænke over og praktisere det du har lært. Alle deltagere vil modtage løbende mentoring og vejledning gennem året til at opbygge selvtillid og disciplin, og til at hjælpe dig med klarere at se hvilken retning er din på den shamanistiske healings vej.

Forudsætninger: Du skal have taget grundkurset Shamanens Vej med enten Jonathan & Zara, eller Annette. Du bør også have gennemført mindst to yderligere kurser med Jonathan & Zara. Du har måske allerede taget Shamanistisk Healing 1 kursus, men det er ikke nødvendigt. Det er gavnligt, hvis du har taget et af de følgende: Soul Retrieval, Shamanisme, Døden og Livet, Shamanistisk Rådgivning. Det er absolut nødvendigt at du er i stand til at komme til alle fire møder, samt at du kan sætte god tid af til shamanistisk healing hjemmearbejde mellem møderne.

Nov 2016 - Nov 2017: Åsbacka, Skåne, Sverige. Undervist af Jonathan og Zara på engelsk.

Møde 1: 23-27 nov 2016 (ons kl 16.00 - søn kl 14.00)
Møde 2: 23-26 marts 2017 (tors kl 16.00 - søn kl 14.00)
Møde 3: 22-25 juni 2017 (tors kl 16.00 - søn kl 14.00)
Møde 4: 8-12 nov 2017 (ons kl 16.00 - søn kl 14.00)

Pris: 22 000 SEK, inkl kost og logi, der skal betales over et år. Depositum: 4000 SEK. Delvise stipendier er mulige, hvis du har lav indkomst. Spørg os for mere information.

Ansøgning: Til dette program er der en ansøgnings procedure. Interesserede bedes kontakte Zara: courses@asbacka.org for mere information om hvordan man ansøger. Efter fristen vil en gruppe på 10-12 deltagere blive udvalgt.

Ansøgningsfrist: 10. juni 2016

 

For at læse om et bestemt kursus, klik på linket i Kursus Kalenderen til venstre.
For oplysninger om hvordan du tilmelder dig et kursus, klik på Kursus Tilmelding.