KURSUS KALENDER 2019

GRUNDKURSER:

Shamanens Vej
28-30 juni 2019, København
17-21 juli 2019, Halland, Sverige
3-6 okt 2019, Halland, Sverige
8-10 nov 2019, København
15-17 nov 2019, nær Aarhus

Jordens Stemme
9-13 okt 2019, Halland, Sverige

KURSUS TILMELDING
 
VIDEREGÅENDE KURSER:
Naturens Fortællinger
24-30 juni 2019, Åsbacka, Sverige
Shamanic Healing & Soul Retrieval 
24 juli-3 aug 2019, Tokalynga, Sverige
Shamanistisk Counselling 1
18-24 aug 2019, Åsbacka, Sverige
Shamanistisk Praksis Dag
14 sept 2019, Åsbacka, Sverige
Shamanen, Døden og Livet
19-22 sept 2019, Samsø, Danmark
Jordens Stemme
9-13 okt 2019, Halland, Sverige

IslandsSejd
29 apr-3 maj, 2020, Island

 

ANDRE EVENTS:

HverdagsShamanen
3 forårslørdage 2019, Sjaelland

Earth Rights Conference
10-11 May, Sigtuna, Sweden
 
KURSER IKKE I SÆSON:
Sjælens Stemme

Return to Spirit

Peace & Power
Spiritual Ecology
SkovSejd
Spirit Dance & Ceremony
Shamanistisk Healing 2
Shamanic Counselling 2
Månens Veje
Livets Rytmer

SkovKraft

Forandring


1 ÅRS SHAMANISTISK HEALING & MENTORING

PROGRAM, NOV 2016 - NOV 2017

Traditionelt er shamanen den der både tjener ånderne og tjener fællesskabet. Dette specielle undervisningsprogram er beregnet for dem, der føler sig klare til at anvende deres shamanistiske arbejde ude i samfundet, og til at udvikle en aktiv og dedikeret shamanistisk healing praksis. Det er et videregående kursusforløb for dem, der allerede har en solid shamanistisk basis og stærk personlig praksis, men har brug for mere hjælp for at kunne arbejde med klienter. Måske er du lige begyndt med det shamanistiske healing arbejde eller måske har du gjort det et stykke tid, men nu mærker du behov for at arbejde dybere og mere forpligtende. Dette intensive kursusforløb vil lære dig mange forskellige shamanistiske helbredende teknikker, og vil koncentrere sig om flere vigtige aspekter af shamanistisk healing. Hvis du allerede kender til nogle af dem, vil dette være en mulighed for at uddybe og udvikle din forståelse. Man holder aldrig op med at lære nyt indenfor shamanistisk healing.

Det er en nødvendig begyndelse at lære sig teknikker, men en ægte og virkningsfuld shamanistisk healing praksis bygger på at udvikle og opretholde en stærk forbindelse med ånderne, at have dyb tillid til dem og arbejde sammen i partnerskab. Shamanens vigtigste arbejde er – og har altid været – at helbrede sygdom og hjælpe andre at opretholde ligevægt, både fysisk, følelsesmæssigt, åndeligt og med fællesskabet. I det shamanistiske verdensbillede er healing ikke kun et individuelt anliggende, men hænger også sammen med helheden.

Begrebet kraft er afgørende i forståelsen af shamanistisk healing, da heling næsten altid handler om at genfinde kraft. I løbet af vores år sammen vil du lære om kraft-tab og forskellige måder at bringe kraften tilbage. Vi vil også arbejde med at fjerne eller forvandle malplaceret energi. Vi vil undersøge en række shamanistiske helbredende værktøjer, herunder sang, ord, velsignelser, bundter og ceremonier. Vi vil arbejde dybere med visse traditionelle praksisser, såsom sjælehentning og extraction, og udforske shamanistisk fjernhealing. Du vil også lære om hvordan det er muligt at arbejde med healing i naturen, og den særlige bevidsthed, som kræves i disse situationer.

Mens vi arbejder sammen, vil du lære mere om klar hensigt, om at holde det rituelle rum, at lytte dybt til både klienter og ånderne, at se situation med shamanistiske øjne, samt måder der gør det lettere for klienten at kunne modtage. Vi vil se på forskellene mellem at hele og at kurere, og hvordan man kan hele når kurering ikke er mulig. Vi vil udforske etikkens betydning, og hvordan vi tager vare på os selv mens vi hjælper andre. Vi vil arbejde tæt sammen som gruppe, og dele vores erfaringer, udfordringer og spørgsmål.

Dette årsforløb er meget mere end et kursus, det giver også mulighed for personlig vækst og udvikling. Selvom fokus er på at opbygge din praksis som shamanistisk healer, vil året også tilbyde løbende personligt arbejde for at hjælpe dig til at uddybe dig selv og styrke dit samarbejde og tillid til ånderne. Mellem møderne forventes du at tænke over og praktisere det du har lært. Alle deltagere vil modtage løbende mentoring og vejledning gennem året til at opbygge selvtillid og disciplin, og til at hjælpe dig med klarere at se hvilken retning er din på den shamanistiske healings vej.

Forudsætninger: Du skal have taget grundkurset Shamanens Vej med enten Jonathan & Zara, eller Annette. Du bør også have gennemført mindst to yderligere kurser med Jonathan & Zara. Du har måske allerede taget Shamanistisk Healing 1 kursus, men det er ikke nødvendigt. Det er gavnligt, hvis du har taget et af de følgende: Soul Retrieval, Shamanisme, Døden og Livet, Shamanistisk Rådgivning. Det er absolut nødvendigt at du er i stand til at komme til alle fire møder, samt at du kan sætte god tid af til shamanistisk healing hjemmearbejde mellem møderne.

 

For at læse om et bestemt kursus, klik på linket i Kursus Kalenderen til venstre.
For oplysninger om hvordan du tilmelder dig et kursus, klik på Kursus Tilmelding.