AKTUELT
HverdagsShamanen
3 forårslørdage 2019, Sjaelland
Earth Rights Conference
10-11 May, Sigtuna, Sweden
 

PERSONLIGE SESSIONER

Shamanistisk Healing
Shamanistisk Counselling
Rådslagning & Mentoring
Ene-undervisning
Personlige Retreats
 
SKRÆDDERSYEDE EVENTS

Skræddersyede Kurser
Specielle Events til grupper
Ritualer & Ceremonier
Foredrag

 
SHAMANISTISK FÆLLESSKAB
International Shamanic Community
Trommegrupper
Træf & Sammenkomster
 

 

ANDRE SHAMANISTISKE AKTIVITETER

 

 

~ SHAMANISTISK EARTH GATHERING ~

Denne særlige event er dedikeret til at udforske, hvad vi som shamanistisk praktiserende kan gøre, og hvordan vi kan leve for at hjælpe at bringe healing til situationen på Jorden i denne tid. Vi lever i forandringens og udfordringens tid - med forurening, klimaændringer, overforbrug, affaldsbjerge, udtømte ressourcer, forsvindende arter og økosystemer, krige, fattigdom, sult. Vi er nu - mere end nogensinde - nødt til at leve vores shamanistiske praksis. Vi er nødt til at finde måder at arbejde sammen med ånderne for at blive styrket og inspireret, så vi kan udfylde vores rolle, og gøre vores del.

Dette uge i fællesskab er for dig, der føler et aktivt kald mod at bringe din shamanistiske praksis ud i verden. Sammen vil vi lære mere om, hvordan vi kan give vores tid og energi til at tjene Jorden. Måske er der særlige projekter du ønsker at involvere dig i, måske ønsker du at ændre den måde du lever på, måske er der en særlig indsats du håber at kunne give, eller måske du er bare på udkig efter vejledning og støtte til, hvordan du bedst kan hjælpe.

Vi vil søge råd hos ånderne - spørge, lytte og opdage, hvordan vi bruger vores evner, kunnen, tid og energi til at gøre en forskel. Vi vil dele vores hjerters ønsker, vores inspirationer og bedste praksis; vores frygt, bekymringer og vanskeligheder. Vi vil bruge trommerejser, natur arbejde, dans og ceremoni til at kunne høre, hvad Jorden ønsker. Vi vil arbejde med fred, kraft, kreativitet, glæde, ansvar og healing, og lære mere om den rolle som ceremoni spiller. Vi vil begynde fra et sted af kærlighed, ikke frygt, og lade vores kærlighed til Jorden være brændstoffet til alt vi gør.

Denne samling svarer på nogle måder til vores kurser, men vil også være meget anderledes. Det vil være en åben, levende, fælles, og dog guided og holdt kreds. Som en del af tilmeldingsprocessen vil du blive bedt om at skrive en hjerte-erklæring, hvor du fortæller hvad du brænder for, hvad du har brug for hjælp til, og hvad du ønsker at bidrage med. På denne måde vil vi alle bringe gaver til Jorden gennem vores engagement og intention.

Den shamanistiske vej hjælper os med at huske vores slægtskab med verden og leve vores taknemmelighed for alt, hvad vi får. I fællesskabet er vi så meget mere end jeg, når vi væver os ind i fælles formål, passion, kraft og bøn.

For at deltage må du have gennemført grundkurset Shamanens Vej eller tilsvarende, som er godkendt af os. Du skulle have arbejdet med Scandinavian Center For Shamanic Studies før og have god kontakt med dine Åndehjælpere.

25. - 30. juli, 2017: Tokalynga, Halland, Sverige. Med Jonathan og Zara på engelsk. Start tis 17.00, slut søn 15.00. Pris inkl kost og logi: 5500 SEK, depositum 2000 SEK.

For mere information om samlingen og tilmeldings processen, send email til Zara: courses@asbacka.org