shamanistisk meny
 
         

KURSUS KALENDER 2018

GRUNDKURSER:

Shamanens Vej
9-11 marts, København
8-10 juni, København
19-22 juli, Halland, Sverige
2-4 nov, Aarhus
9-11 nov, København


KURSUS TILMELDING
 
VIDEREGÅENDE KURSER:
Spirit Dance & Ceremony 
24-29 juli, Tokalynga, Sverige
The Deepening Path Retreat
14-19 aug, Åsbacka, Sverige
Shamanistisk Praksis Dag
8 sept, Åsbacka, Sverige

Return to Spirit 
13-16 sept, Irland

Arven fra de Troldkyndige
19-23 sept, MidtSjælland
1-5 maj 2019, Wales

 

ANDRE EVENTS:
HverdagsShamanen
14-15 april 2018, Sjaelland
 
KURSER IKKE I SÆSON:
Soul Retrieval
Sjælens Stemme
Jordens Stemme
Shamanistisk Healing 1
Shamanistisk Healing 2
Shamanistisk Counselling 1
Shamanic Counselling 2
 Månens Veje
Livets Rytmer
Sejd

SkovKraft

Forandring

 
 
 

 SOMMER RETREAT: The Deepening Path

 
   

Uanset hvor du er på din shamanistiske livsvej, er der altid mere at lære og yderligere skridt at tage. Denne særlige sommer retreat tilbyder for at tage tid til at udforske personlige emner og arbejde med dem i en gruppesammenhæng. Der er intet tema ud over at gå dybere, eftersom vores arbejde sammen vil afhænge af, hvilke emner du bringer til cirklen.

Denne retreat er tiltænkt dem, der er rede til at gå ind i et dybere engagement på deres åndelige vej, for at kunne leve den endnu mere i deres hverdag, og som ønsker hjælp og vejledning til at gøre det. Før kurset vil du blive bedt om at skrive et brev om hvor du er på din vej, hvad du længes efter og behøver for at gå videre, og hvad du ønsker hjælp til. Disse breve vil lægge grundlaget for vores tid sammen, når vi åbner os mod ånderne og væver deres magi ind i cirklen.

Dette er ikke et almindeligt kursus, men en særlig retreat med en lidt anden form. Vi arbejder sammen i kredsen morgen og aften, hvor vi bruger talestav, trommerejser, naturarbejde, sang og ceremoni. Eftermiddagen er din egen tid, hvor deltagerne frit kan reflektere, hvile eller udføre personlige opgaver, alt efter hvad man er blevet vejledt til af Ånderne.

Retreaten er en invitation til at træde ind i et helligt rum, væk fra hverdags verdenen i nogle dage. Meget af tiden vil vi tilbringe i stilhed, og alle mobiltelefoner og computere vil være slukket og ikke brugt i den tid, vi er sammen. Dette er for at skabe plads til at du kan komme tilbage til dig selv og mærke, hvad ånderne vil vise dig, når du åbner dig for at gå videre ad vejen.

Deltagerne skal have gennemført grundkurset Shamanens Vej eller tilsvarende indføring, som er godkendt af os. De skal have let ved at rejse og have en god forbindelse med deres Åndehjælpere.

** Kontakt Zara for mere information om den særlige tilmeldings proces.

15.-19. aug, 2018: Åsbacka, Skåne, Sverige. Undervist af Jonathan og Zara på engelsk. For info og tilmelding, kontakt Zara, email: courses@asbacka.org. Pris inkl. kost og logi: 7000 SEK, depositum: 2500 SEK. Max 12 pladser på kurset.

Se mere om kursusstedet på www.asbacka.org

 

For at læse om et bestemt kursus, klik på linket i Kursus Kalenderen til venstre.
For oplysninger om hvordan du tilmelder dig et kursus, klik på Kursus Tilmelding.